Дома > Вести > Индустрија новости

Како да изберете AM Anti Theft Label?

2024-03-20

При изборотAM етикети против кражба, можете да ги земете предвид следните аспекти за да го направите вашиот избор:


Фреквенција и компатибилност на системот: Фреквенцијата наЕтикета против кражба AMтреба да одговара на системот против кражба што го користите. Проверете дали зачестеноста на избраните ознаки е компатибилна со системот против кражба инсталиран во вашата продавница или магацин за да се обезбеди ефикасност.


тип на етикета: AM против кражба  етикетите обично се поделени на два вида: тврди етикети и меки етикети. Цврстите етикети се погодни за етикети фиксирани на стоката, додека меките етикети се посоодветни за лепење на или внатре во пакувањето на производот.


Лесно користење: изберете етикети против кражба што се лесни за инсталирање и отстранување за да се осигурате дека вработените и клиентите можат лесно да ракуваат со стоката без да го нарушат искуството за купување.


Перформанси и стабилност: Изберете добро познати брендови или докажани производи за да ги обезбедите перформансите и стабилноста на етикетата и да ја намалите појавата на лажни аларми и пропуштени аларми.


Ефективност на трошоците: земете ги предвид цената и животниот век на етикетата и изберете рентабилен, сигурен производ за да ги намалите оперативните трошоци.


Применливи сценарија: Врз основа на вашата реална средина за малопродажба и карактеристики на производот, изберете етикета против кражба погодна за вашата локација. На пример, некои производи со специјална форма може да бараат специјално дизајнирани етикети.


Усогласеност со регулативата: Обрнете внимание на тоа дали избраните етикети се усогласени со локалните регулативи и стандарди за да избегнете правни проблеми предизвикани од неправилен избор.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept