Дома > Вести > Индустрија новости

Карактеристики на EAS Cone Tag

2024-01-04

EAS Конусна ознакае безбедносен уред кој се користи за заштита на стоката од кражба. Еве ги неговите карактеристики:


Конусен дизајн: Заострениот дизајн му овозможува да се прилагоди на различни форми и големини на производи, подобрувајќи ја флексибилноста и разновидноста на апликацијата.


Електронска ознака: се користи заедно со електронската ознака прикачена на производот. Овие ознаки може да се идентификуваат со електронски системи за заштита од кражба, активирајќи аларми и спречувајќи потенцијални кражби.


Аларм против кражба: Кога некој се обидува да земе стока од продавница без плаќање, се активира аларм, привлекувајќи внимание и спречувајќи кражба.


Лесен за инсталирање и употреба: Лесен за инсталирање и употреба, може да се фиксира на стоката на различни начини за да се обезбеди практично работење и управување.


Повторно употребливи: овие заострени етикети обично се повеќекратно употребливи и може да се преместуваат и конфигурираат помеѓу различни области на стоки и приказ.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept