Дома > Вести > Индустрија новости

Карактеристики на EAS Plastic Display Box

2023-12-29

EAS пластична кутија за прикажувањее безбедносен екран и уред за заштита од кражба што вообичаено се користи во малопродажната индустрија. Еве некои од неговите карактеристики:


Функција против кражба: Опремен со електронски систем за заштита од кражба што може да се користи со опрема како што се безбедносни врати на продавницата, ознаки или отстранувачи на ознаки. Тоа ефикасно спречува стоката да биде украдена или преместена без овластување.


Транспарентност: Користете транспарентен дизајн за клиентите да можат јасно да ги видат прикажаните производи. Ова помага да се зголеми видливоста и привлечноста на ставката и да се зголеми продажбата.


Издржливост: Изработен од издржлив пластичен материјал, со подобра отпорност на удар и издржливост. Ова осигурува дека може да издржи одредено количество на стрес и оштетувања при секојдневна употреба, продолжувајќи го неговиот животен век.


Може да се користи повеќекратно: Може да се користи повеќе пати за да се олесни прикажувањето на продавницата и замена на производот. Тие лесно се отвораат и затвораат, што им олеснува на вработените во продавницата да ги заменат предметите кога е потребно.


Разновидност: Може да обезбеди други функции, како што се прикажување ознаки за цени на производи, инструкции или промотивни материјали. Ова помага да се обезбедат повеќе информации за клиентите и го подобрува искуството за купување.


Практично управување: може да се управува централно за да се олесни управувањето со залихите и броењето на залихите од вработените во продавницата. Тие можат да се отклучат и заклучат со специфични клучеви или алатки, обезбедувајќи ја безбедноста на стоката и удобноста на управувањето.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept