Дома > Вести > Индустрија новости

Карактеристики на безбедносната ознака AM 58 kHz

2023-12-18

Безбедносна ознака AM 58 kHzе електронска етикета која широко се користи во комерцијални стоки против кражба. Неговите главни карактеристики се како што следува:


Висока чувствителност: Може да открие сигнали со висока фреквенција што се емитуваат од електронските компоненти поставени во ознаката. Оваа технологија може да обезбеди висока чувствителност и точност за ефикасно откривање и спречување на кражба на стока.


Компактен и лесен: со големина од само неколку сантиметри, многу компактен и лесен. Лесно може да се залепи на производот и нема да влијае на изгледот и употребата на производот.


Лесен за ракување: Едноставен за употреба, само залепете го на предметот. Ако треба да се отстранат ознаките, едноставно користете посебен одвојувач.


Достапно: Неговата цена е релативно ниска, може да се користи во голем обем и е погодна за комерцијални претпријатија од сите големини.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept