Дома > Вести > Индустрија новости

Како да поставите систем против кражба на супермаркет

2022-08-05

Супермаркетсистем за заштита од кражбаглавно има три средства против кражба: 1. Мониторинг на супермаркет 2. Спречување на загуба на супермаркет 3. опрема за контрола на пристап против кражба на супермаркет
Мониторинг на супермаркети: Актуелниот систем против кражба на супермаркетите ќе инсталира мониторинг на електрични апарати со затворено коло, кои се инсталирани на влезовите и излезите на супермаркетите, главните патеки, аглите итн. Супермаркетите обично имаат специјална канцеларија за спречување загуби и секогаш постои посебна лице одговорно за зјапање во екранот за следење и за следење на динамиката на супермаркетот.
Спречување на загуба на супермаркет: Системот против кражба на супермаркет има специјален оддел за спречување загуби, кој е и безбедносен оддел. Целта е да се спречи губењето на супермаркетот. Општо земено, има безбедносен персонал за спречување загуби на влезовите и излезите од супермаркетите, касите, портите, безбедносните премини и премините за вработените. Супермаркетот е опремен и со обична облека за да спречи оштетување, а специјално се преправа дека е клиент во супермаркетот за да ги фати крадците.

Опрема за контрола на пристап против кражба на супермаркет: Контролата за пристап на системот за заштита од кражба на супермаркет е опремена со магнетна етикета против кражба. Откако ќе се закачи на производот, ако не се демагнетизира во каса, ќе го активира алармот за заштита од кражба на вратата.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept