Дома > Вести > Индустрија новости

Две клучни компоненти на системот против кражба на супермаркети

2021-06-30

Супермаркет систем против кражбаглавно е составен од два дела, дозволете ми да го запознаам ова подетално подолу.

Дел 1: Откривање на чувствителни врати против кражба

Вратата за заштита од кражба треба да се инсталира на излезот од супермаркетот, бидејќи ако крадецот сака да ја извади робата надвор од вратата, вратата против кражба ќе ја открие зачестеноста на етикетата против кражба на робата и ќе ја испрати вклучи аларм за да го потсети безбедносниот персонал да постигне ефект против кражба. Намалете ја загубата на супермаркет.

Дел 2: Соодветни етикети против кражба

Вратата против кражба мора да се користи заедно со ознаката против кражба за да биде ефективна. Ако е инсталирана само вратата за заштита од кражба, таа не може да алармира. Само кога вратата против кражба ќе открие дека постои ознака против кражба, алармот ќе се вклучи. Затоа, кога купувате врати против кражба, мора да купите и соодветна етикета против кражба. Ningbo Xunmei Intelligent Technology Co., Ltd. произведува комплетен асортиман на етикети против кражба за секој да може да купи.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept