Дома > Вести > Индустрија новости

Нова безбедносна порта Eas AM дизајнирана за продавници

2020-10-14

Ningbo synmel неодамна ја објави својата безбедносна порта Eas AM, која е дизајнирана првенствено за продавници за погодности.

https://www.synmel.com/eas-am-security-gate.html

НаБезбедносна порта Eas AMрасполага со помала, флексибилна антена која поставува врвен простор на подот, истовремено намалувајќи го собирањето, подобрувајќи ја достапноста на полицата и овозможува отворен приказ на стоката.

Безбедносна порта Eas AMзаштитува широк асортиман на стоки и служи како вовед за трговците на мало со помали влезови и излези во продавницата, како и други области во продавницата каде што може да биде голема појавата на кражба, како што се тоалетите и просториите за одмор на вработените.

Трговците на мало што користат Безбедносна порта Eas AM можат да изберат од низа решенија за означување производи од Synmel, вклучувајќи побезбедни, како и тврди ознаки и меки етикети.

https://www.synmel.com/AM-Soft-Labels

https://www.synmel.com/Hard-Tag

https://www.synmel.com/Safer-Box


Потрошувачите имаат корист од подобрената достапност на производите на полица и отвореното тргување преку ефектите за намалување на кражбата на EAS и активното одвраќањеEas AM Security Gatпредвидува намалување на обидите за кражба во заштитените продавници. Покрај тоа, поради неговата помала големина, движењата на купувачите не се ограничени.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept