Дома > Вести > Индустрија новости

Карактеристики на EAS Parfume Safer

2024-03-08

EAS парфем побезбедене електронски систем за следење на стоката што се користи за да се спречи кражба, особено дизајниран за лесно украдени стоки како што е парфемот. Еве некои од неговите карактеристики:


Компактен дизајн: Со компактен дизајн, може лесно да се закачи на шишиња со парфеми или други производи без да влијае на изгледот и естетиката на производот.


Ефикасна заштита од кражба: овој систем може ефикасно да спречи кражба на парфеми и други производи преку технологијата за електронско следење. Штом некој ќе се обиде да ја напушти продавницата со стока без да плати, системот ќе се огласи со аларм за да послужи како пречка и превенција.


Лесно се инсталира и ракува: Лесно се инсталира, само поправете го на производот. Кога продава стока, службеникот може лесно да го ослободи сигурносниот уред преку специјален уред за ослободување, што им овозможува на клиентите да купуваат стоки без ограничувања.


Ниска стапка на лажни аларми: Електронскиот систем за следење е добро дизајниран и има ниска стапка на лажни аларми, што може прецизно да идентификува кражба и да ги намали пречките во нормалното искуство за купување.


Силна доверливост: Изработен од издржливи материјали, има висока доверливост и стабилност и може ефикасно да ја заштити стоката од кражба долго време.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept