Дома > Вести > Индустрија новости

Предности на AM Soft Labels

2024-02-21

AM Soft Labelsсе етикети против кражба кои користат Acousto-Magnetic технологија и главно се користат за спречување на кражба на стока во малопродажната индустрија. Има неколку предности:


Висока чувствителност: Користејќи акустична и магнетна технологија, има висока чувствителност и стабилност, што може ефикасно да открие украдена стока, да ја намали стапката на лажна тревога и да ја подобри безбедноста на стоката.


Диверзификација:AM Soft Labelsможе да се прилагоди според потребите на различни стоки, вклучувајќи етикети против кражба со различни форми, големини и дизајни за да се задоволат потребите за заштита од кражба на различни стоки.


Доверливост: Има висока доверливост и стабилност, не е подложен на надворешни пречки, може да го одржува ефектот против кражба долго време и обезбедува долгорочна безбедност за трговците на мало.


Лесно за ракување: Користењето AM Soft Labels за да се спречи кражба на производот е лесно за ракување. Персоналот за малопродажба може брзо да закачи или отстрани етикети од производите без да предизвика оштетување на самите производи или да влијае на искуството за купување на купувачот.


Широко се користи: Погоден за разни видови малопродажни стоки, вклучувајќи облека, чанти, козметика, предмети за домаќинството итн., и може да ги задоволи потребите за заштита од кражба на различни индустрии и стоки.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept