Дома > Вести > Индустрија новости

Предности на магнетната кутија за заклучување EAS

2023-11-07

EAS магнетна кутија за заклучувањее најчесто користен уред за заштита од кражба во комерцијалната малопродажна индустрија. Главно ја штити стоката од кражба преку електронски системи за следење. Кутиите за магнетно заклучување EAS имаат некои предности во однос на традиционалните безбедносни ознаки и системи за заштита од кражба:


Ефикасност: EAS магнетните кутии за заклучување можат брзо да се инсталираат на стоката и можат ефективно да се комбинираат со електронски системи за следење. Штом производот ќе се извади без плаќање, системот ќе се огласи со аларм за да го потсети персоналот на продавницата да интервенира, со што ефективно ќе се намалат загубите на производот.


Прекрасен изглед: Магнетната кутија за заклучување EAS е извонредно дизајнирана, нема да влијае на изгледот и пакувањето на стоката, нема да предизвика визуелно загадување на клиентите и ќе помогне да се подобри искуството за купување на клиентите.


Разновидност:EAS магнетни кутии за заклучувањедоаѓаат во различни облици и големини и може да се изберат според карактеристиките и облиците на пакување на различни стоки и се погодни за широк опсег на апликации.


Безбедност:EAS магнетни кутии за заклучувањеобично се направени од материјали со висока цврстина, кои се многу антидеструктивни и тешко се отвораат нелегално, што обезбедува ефективна безбедност.


Повторна употреба: НаEAS магнетна кутија за заклучувањеможе да се користи повеќе пати и може повторно да се инсталира на нова стока откако ќе се продаде стоката, заштедувајќи ги трошоците и ресурсите.


Треба да се забележи дека иако кутијата за магнетно заклучување EAS има многу предности, во реалните апликации, сепак е неопходно да се избере соодветниот уред за заштита од кражба врз основа на фактичката ситуација за да се постигне најдобриот ефект против кражба.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept