Дома > Вести > Индустрија новости

Мерки на претпазливост за меки етикети против кражба на супермаркети

2023-05-04

1. Видот и спецификацијата намека етикетатреба да одговара на производот: При изборот на типот и спецификацијата на етикетата, трговецот треба да ја избере соодветната етикета според видот и спецификацијата на производот за да обезбеди нормално функционирање на меката етикета.

2. Позицијата на етикетирање треба да биде разумна: При етикетирање, трговците треба да изберат скриено место за етикетирање, за да не се влијае на естетиката на производот.

3. Активирајте ја етикетата навреме: Откако ќе заврши етикетирањето, трговецот треба да го користи активаторот за да ја активира етикетата навреме за да обезбеди нормално функционирање на етикетата.

4. Внимателно проверете го работниот статус на етикетата: Откако ќе се нанесе и активира етикетата, трговецот треба внимателно да го провери работниот статус на етикетата за да обезбеди нормално функционирање на етикетата.

5. Избегнувајте оштетување на етикетата: кога користите етикети, трговците треба да внимаваат да избегнат оштетување на етикетата, за да не влијае на нормалната работа на етикетата.

Меките етикети против кражба на супермаркет се вообичаен уред за заштита од кражба. При користење на меки етикети против кражба, трговците треба да обрнат внимание на видот и спецификацијата на етикетата, локацијата на етикетата, времето за активирање на етикетата, да го проверат работниот статус на етикетата и да избегнат оштетување на етикетата. Само со правилно користење на меки етикети против кражба може да се подобри безбедноста и ефикасноста на продажбата на стоката и да се донесе поголем профит на трговците.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept