Дома > Вести > Индустрија новости

Очигледни предности на акусто-магнетните системи против кражба

2022-11-24

Системот за заштита од кражба главно е поделен на две категории: акустомагнетен и радиофреквентен, меѓу кои и опремата наакусто-магнетен систем против кражбане е само повисоки перформанси, туку и подобри во производството, материјалите, дизајнот итн., се повисоки од една или повеќе оценки на RF системски производи.

Па зошто има толку голема разлика? Дознајте зоштоакусто-магнетни системисе подобро опремени уреди. Како прво, секој голем трговски центар ќе има многу продавници за брендови за да се придружи, тогаш стоката во овие продавници вреди многу, честопати илјадници јуани, ако се изгубат, ќе донесе големи загуби за продавницата.

Затоа, акустичниот магнетен систем против кражба со поголема безбедност има побарувачка на пазарот, употребата на акустична магнетна технологија против кражба, се разбира, цената е многу повисока, а да се користи во големи супермаркети и трговски центри, неизбежно е да се користи подобар изглед и дизајн на материјалот, така што двете барања се надредени заедно, акустичниот магнетен уред за заштита од кражба стана синоним за опрема за заштита од кражба.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept