Дома > Вести > Индустрија новости

Како да се прилагоди чувствителноста на опремата против кражба на супермаркет?

2022-10-18

За повеќето лидери на супермаркети сега, прилагодувањето на чувствителноста на супермаркетитеопрема за заштита од кражбаможеби не е многу разбирливо, па како да се прилагоди чувствителноста на супермаркетопрема за заштита од кражба?

Доколку супермаркетотопрема за заштита од кражбаможе нормално да алармира, чувствителноста не треба да се зголемува. Многу луѓе мислат дека колку е поголема чувствителноста на уредот, толку подобро, но ова е всушност недоразбирање.

Опремата против кражба на супермаркет при нормална употреба поради надворешната средина и сопствената температура, напон, магнетно поле и други фактори, чувствителноста соодветно ќе се зголеми, доколку чувствителната точка почне да ја прилагодува висината ќе предизвика лажни аларми или случајни аларми, честопати ова ситуација се додека чувствителноста е малку намалена може да се реши, така што чувствителноста е прилагодена на средната вредност е добра, супермаркет уред против кражба во прилагодувањето на само еден VR4 клуч за прилагодување и господар на чувствителноста може да се потпре само на индикаторот за откривање , а не дебагирање на дигитален екран.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept