Дома > За нас >За нас

За нас

Ningbo SynmelSmartech копродукции, Ltd е ЕАС, производител на производи паметни мало, интегратор и давател на решенија. Компанијата е посветена на постојано развивање ефикасна, но удобна опрема за мало и решенија. Ви гарантираме најдобра комбинација на вредност на цени кога пакувате шопинг со нас, благодарение на одличната врска со нашите партнери и нашиот основен концепт за „едношалтерско ЕАС шопинг“.


Нашите производи вклучуваат меки етикети AM & RF, тврди ознаки, detachers, деактивирачи, заштитници, системи за откривање (постаменти) и развој на производи и решенија.


Етикетите и ознаките ЕАС можат да се применат на скоро секој вид потрошувачко добро. Меките етикети најмногу се користат во електрониката, козметиката, храната, разни видови кутии за пакување, течни производи и така натаму. Тешките ознаки главно се користат за млеко во прав, алкохол, чевли, облека и така натаму.





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept